Ingredienser

1 kaka Knäcke Normalgräddat
2 msk tomatpuré
1 mozzarella
1/2 dl skivade champinjoner
6 skivor skinka
100 g räkor eller kräftstjärtar
1 tsk oregano eller pizzakrydda
färska basilika och svartpeppar

Knäckepizza

á la capricciosa

Bred ett tunt lager tomatpuré på knäcket. Lägg svampen jämnt
över hela pizzan. Fördela därefter bitar av skinka, räkor eller
kräftstjärtar över hela knäcket. Skär mozzarellan i tunna skivor
och lägg ut över brödet. Krydda med oregano eller pizza-krydda.
Grädda pizzan i 10 minuter i ugn på 200 grader tills osten smält
och fått en vacker färg. Garnera med färsk basilika och nymalen
svartpeppar.

Tips: Testa att göra olika
varianter av pizzan, allt efter
din smak. Salami, tonfisk,
musslor, sardeller, kronärts-
kocksbottnar, oliver är några
förslag. Klipp pizzan i trekanter
direkt när du tagit ut den ur ugnen
och servera!